Registrace na závod PALESTRA Kbelská 10 otevřeny

1. prosince byly otevřeny registrace dalšího, již 34. ročníku silničního desetikilometrového závodu PALESTRA Kbelská 10, který se uskuteční tradičně první březnovou sobotu na jednookruhové trati v Praze Kbelích, Satalicích a Vinoři 7. března 2020.

Registrace k závodu jsou otevřeny ZDE 

I v letošním roce bude závod Akademickým mistrovstvím ČR  v silničním běhu a studenti vysokých škol, přihlášených do AMČR mají startovné zdarma. Ani u ostatních kategorií nedošlo k navýšení startovného, základní startovné při registraci do 31.12.2019 je 350,- Kč, veteráni nad 60 let mají startovné 100,- Kč.

Z bezpečnostních důvodů se nepoběží doplňkový závod na 5 km, ale pro rok 2020 jsme připravili novinku – štafetu dvojic na 6 + 4 km – takže vezměte svojí kolegyni nebo svého kolegu a zaběhněte si štafetu s místem předání ve Vinoři. 

I letos máme přípravné tréninky zdarma, tentokrát ve spolupráci s VT GYM ve Kbelích, informace získáte přímo u trenéra Viktora Pšeničky, tel. 606 055 384, nebo na FB VT GYM.

Pro mimopražské je připravena nabídka ubytování v Hotelu Duo v Praze na Proseku, závod můžete spojit s víkendovou prohlídkou Prahy.

V rámci registrací je možné podpořit některý ze spolupracujících charitativních projektů, nebo si objednat kompletní zátěžový test se spiroergonometrií se slevou 20% za 1 120,- Kč.

Aktuální informace najdete na FB závodu

Video pozvánka je ZDE